Knjiga, POST – program osječkog smanjivanja težine, ako vas zanima, više saznajte u nastavku.

Autori programa mršavljenja su, doc. prim. dr. sc. Mario Ćurković, dr. med., spec. ob. med i Dražen Gorjanski, dr. med., spec. ob. med.

Poštovani svi

Knjiga prikazuje trogodišnja iskustva Programa s korjenito novim pristupu mršavljenju u kojem se ne zabranjuje ni jedna jedina namirnica, a k tome se u Programu ne vježba. Mršavljenje je vrlo uspješno (neki polaznici smršave i preko 50 kg), a održavanje dostignute težine lagano. Program su osmislili i vode ga osječki liječnici doc. prim. dr. sc. Mario Ćurković, dr. med., spec. ob. med i Dražen Gorjanski, dr. med., spec. ob. med.

Upoznajte se sa novom metodom mršavljenja, a ako vas zanima možete se i uključiti.

• uplatom sredstava – bilo kojeg iznosa (sve uplate dobivaju zahvalnicu, uplate preko 220 kn dobivaju knjigu na dar, uplate preko 300 kn, dobivaju knjigu i upis na Listu darivatelja u knjizi, a uplate preko 1.000 kuna knjigu, upis na Listu darivatelja te polusatni razgovor s jednim od autora. (Sve su nagrade navedene i na platformi).
  • dijeljenjem ove obavijesti svojim prijateljima, odnosno osobama kojima je to potrebno

Više na linku ovdje: https://croinvest.eu/kampanja/post-prikupljanje-sredstava-za-objavu-knjige/

Marijo Drlje dipl.oec