Udruga hrvatskih pacijenata – Marijo Drlje, najsestra za 2021. godinu je Ana Ljubas mag.sestrinstva i najliječnica prof.dr.sc. Gordana Pavliša sa KBC Rebro Zagreb.

Danas smo dodijelili zahvalnice za najsestru i najliječnicu za 2021. zaposlenicama KBC-a Zagreb, glavnoj sestri Ani Ljubas i internistici-pulmologinji Gordani Pavliši.

Udruga hrvatskih pacijenata (UHP)

Tratinska 27/1 (poštu slati isključivo na Kopernikova 3)
Zagreb
https://udrugahrvatskihpacijenata.hr/
https://www.facebook.com/udrugahrvatskihpacijenata.hr

Povodom Svjetskog dana bolesnika  11. veljače UHP-a je na konferenciji za medije 9.2.2022.godine, proglasila najsestru i najliječnicu za 2021.godinu . Cilj nam je barem jednom u godini zahvaliti osoblju javnog zdravstvenog sustava za sve dobro što rade  za  dobrobit bolesnike, a toga ima jako puno.

Po dodjeli zahvalnica magistra sestrinstva, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo i glavna sestra KBC-a Zagreb Ana Ljubas zahvalila je na priznanju u ime svih sestara KBC-a Zagreb. Dobrobit bolesnog čovjeka svima nam je na prvom mjestu kada prijeđemo bolnički prag, istaknula je.

Najliječnicom za prošlu godinu proglašena je Gordana Pavliša, internistkinja-pulmologinja, voditelj Odjela intezivne i postintezivne skrbi u Klinici za plućne bolesti Jordanovac KBC-a Zagreb.

– Ovo je izuzetno priznanje jer su ga dodijelili bolesnici, oni koji su svrha i smisao našeg rada. Ovo mi je velika nagrada i kao liječniku i kao čovjeku, istaknula je Pavliša.

Čestitamo najliječnici prof Gordani Pavliši i najsestri Ani Ljubas magistri sestrinstva.

S poštovanjem

Predsjednik
Marijo Drlje dipl.oec

Na slici s lijeva na desno stoje: prim , Vera Katalinić Janković savjetnica Ministra zdravstva, ravnatelj KBC Zagreb prof.dr.sc. Ante Čorušić,  pomočnik ravnatelja KBC Zagreb prim.dr. Milivoj Novak.
Sjede s lijevo na desno: Marijo Drlje predsjednik Udruge hrvatskih pacijenata, najliječnica za 2021. godinu, prof. dr.sc Gordana Palviša i najsestra za 2021. godinu Ana Ljubas magistra sestrinstva.

IMG_20220209_131822.jpg

0