Udruga hrvatskih pacijenata – Marijo Drlje, 10.2.2021. dodjeljujemo Zahvalnicu za najsestru, najliječnika za 2020.godinu.

Pozivamo vas na konferenciju za medije Udruge hrvatskih pacijenata 10.2.2021. god, na kojoj dodjeljujemo Zahvalnice za najsestru i najliječnika za 2020.godinu

Tratinska 27/1 (poštu slati isključivo na Kopernikova 3)
Poštovani
pozivamo vas na Konferenciju za medije, Udruge hrvatskih pacijenata , a koja će se zbog epidemioloških mjera održati  10.2.2021. godine u 13.00 sati, vani na otvorenom, isprid glavnog ulaza KB Dubrava Zagreb , na kojoj ćemo dodijeliti Zahvalnice za najsestru i najliječnika za 2020. godinu.

Udruga hrvatskih pacijenata na godišnjoj razini  15. put za redom, a povodom svjetskog dana bolesnika 11. veljače dodjeljuje Zahvalnicu za najsestru i najliječnika.

Cilj nam je  potaknuti društvo na  manje pohlepe i sebičnosti nekih lobista tajkunizacije SJZS, a  više solidarnosti, humanosti, plemenitosti i zahvalnosti te istaknuti pojedince (a preko pojedinaca zahvaliti svima u sustavu koji rade odgovorno svoj posao) u solidarnom javnom zdravstvenom sustavu (SJZS) koji rade na dobrobit bolesnika.

Za nas u UHP-a, Čovjek i njegovo zdravlje su najveća vrijednost našeg društva, a solidarni javni zdravstveni sustav, najbolji je proizvod u povijesti civilizacije.
Hvala svima onima koji čuvaju SJZS , a na načelu solidarnosti rade na dobrobiti oboljelih.

Zahvalnicu za  najsestru  i najliječnika za 2020 godinu uručit ćemo u srijedu 10. veljače  2021. godine na konferenciji za medije u 13. sati ispred KB Dubrava u Zagrebu.

Pozivamo  vas na ovaj čin uručivanja Zahvalnica koje u znaku zahvalnosti daruju pacijenti preko Udruge hrvatskih pacijenata.

Poslije dodjele Zahvalnica najliječnik i najsestra će biti na raspolaganju medijima.

Molimo vas za razumijevanje što prije konferencije za medije 10.2.2021.  ne možemo  reći imena najsestre i najliječnika.

Svima vama želimo obilje zdravlja sa prve crte oboljelih i čestitamo vam svjetski dan bolesnika 11. veljače 2021. godine.

U Zagrebu 10. veljače 2021.

Marijo Drlje dipl.oec.