Udruga hrvatskih pacijenata – Marijo Drlje, Sretan vam Božić i Nova 2021. godina

Ostanimo odgovorni. I ti si mi jako bitna/n i tebe želim viditi kada prođe ova pandemija koronavirusa. 

 

Udruga hrvatskih pacijenata (UHP)
Tratinska 27 (poštu slati na Kopernikova 3)
Zagreb
https://udrugahrvatskihpacijenata.hr/

https://www.facebook.com/udrugahrvatskihpacijenata.hr

 

Dragi naši, dragi moji

Vesele i sritne božićne blagdane te puno sreće i obilje zdravlja u 2021. godini vama, vašim obiteljima i suradnicima želimo svi mi u UHP-a.

Mi smo društvo solidarnosti što potvrđujemo uvijek u humanitarnim akcijama kada triba skupiti novce za liječenje oboljelih. Kome smeta ta solidarnost? Je li solidarnost, u solidarnom javnom zdravstvenom sustavu (SJZS) možda smeta nekim pohlepnim lobistima tajkunizacije , našeg općeg dobra SJZS? Zašto šutimo i  tim nekim pohlepni lobisti tajkunizacije SJZS, koji su u velikoj , velikoj manjini našeg puka dozvoljavamo  rušiti naše opće dobro SJZS?.

Božićno je vrijeme  nade, mira, radosti, ljubavi i solidarnosti i upravo u ovo Božićno vrijeme od Vlade Republike Hrvatske tražimo na načelu solidarnosti za cijeli  hrvatski puk neka osigura pravo na dostojanstvo u bolesti i umiranju.

Želimo vam svima Božić cijelu godinu i solidarnu dostupnost prava na kvalitetno liječenje na zlatnom standardu u trenutku potrebe, a po odluci  savjesnih, stručnih, odgovornih i humanih zdravstvenih djelatnika u solidarnom javnom zdravstvenom sustavu .

Predsjednik

Marijo Drlje dipl. oec.

0