Udruga hrvatskih pacijenata – Marijo Drlje – na zamolbu osoba s dijabetesom, podržali smo ih i tražimo trajnu isporuku medicinskih pomagala na kučnu adresu oboljelih.

Kada odgovor dobijemo  objaviti ćemo ga ovdje. Danas 8.5.2020. smo ponovo poslali dopis jer do danas nismo dobili odgovor.

———- Forwarded message ———
Šalje: marijo drlje <marijodrlje1@gmail.com>
Date: sri, 15. tra 2020. u 23:03
Subject: Fwd: Opcija trajne isporuke medicinskih pomagala – zamolba za podrškom
To: <kabinet@miz.hr>, <pisarnica@miz.hr>,

Tratinska 27/1 (poštu slati na Kopernikova 3)

UHP/20-42
U Zagrebu 15.4.2020.

n/p Ministra zdravstva izv. prof. dr. sc. Vili Beroš

Poštovani gospodine Ministre

u privitku Vam proslijeđujemo dopis Zagrebačkog dijabetičkog društva, Udruzi hrvatskih pacijenata sa zamolbom za podrškom,   trajne isporuke medicinskih pomagala na kućne adrese korisnika. Mi u Udruzi hrvatskih pacijenata smo proučili prijedlog i smatramo ga dobrim rješenjem za trajnom isporukom medicinskih pomagala na kućne adrese korisnika.

Dopis  Zagrebačkog dijabetičkog društva, Udruzi hrvatskih pacijenata možete pročitati ovdje: Dopis Udruzi hrvatskih pacijenata ,dijabetičari, UHP42,15.4.20.

Molimo Vas , sa stručnim suradnicima proučite ovaj prijedlog i donesite najbolju odluku za oboljele, a to je trajna isporuka medicinskih pomagala na kučne adrese korisnika.

U očekivanju Vašeg pozitivnog odgovora podnositelju prijedloga i nama u UHP-a , želimo Vam obilje snage i zdravlja na prvoj crti rata sa koronavirusom.

Marijo Drlje dipl.oec.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

———- Forwarded message ———
Šalje: Zagrebačko dijabetičko društvo <info@zadi.hr>
Date: uto, 14. tra 2020. u 15:46
Subject: Opcija trajne isporuke medicinskih pomagala – zamolba za podrškom
To: <marijodrlje1@gmail.com>

Poštovani,

U prilogu šaljemo zamolbu za Vašom podrškom ispred Udruge hrvatskih pacijenata, a riječ je o opciji trajne isporuke medicinskih pomagala na kućne adrese korisnika.

U nadi Vašeg afirmativnog odgovora,

Srdačan pozdrav!