Udruga hrvatskih pacijenata – Marijo Drlje, u ratu smo sa koronavirusom, a svaki rat se dobiva, jednistvom, solidarnošću i odgovornošću svih nas. Podržimo ministra Vili Beroša i Stožer civilne zaštite.

Nadamo se da  vlasti Republike Hrvatske u ovakvoj situaciji daju max koliko mogu. Ostavimo sve nesuglasice i skupljanje političkih bodova sada u ratu, za mirno stanje koje če doći poslije ovog rata.

Tratinska 27/1 (poštu slati na Kopernikova 3)

Zagreb,

U Zagrebu 29.ožujka 2020.

Poštovane/i

U RATU SMO SA KORONAVIRUSOM!

ZAŠTITNA OPREMA STIŽE, DAJMO POTPORU MINISTRU VILI BEROŠU I STOŽERU CIVILNE ZAŠTITE. KAŽIMO HVALA SVIMA KOJI SU NA PRVOJ CRTI RATA U BORBI SA KORONAVIRUSOM….a 5 kolona? Ostavimo to za analizu u miru, a sad nam triba solidarnost,jedinstvo i odgovornost svih.

‼️❤️Dragi svi, na sreću dolazi nam zaštitna oprema u borbi protiv koronavirusa, iskreno nisam u to uopće sumnjao. U ratu smo, a svi mi koji smo sudjelovali i proživjeli  srbočetnićku agresiju 1991-1995. na Hrvatsku, znamo kako u ratu nije sve idealno, i da nam je u tom ratu svega falilo. Bilo je jako, jako teško. Bili smo strpljivi, solidarni,odgovorni i hrabri i na kraju pobijedili u tom ratu. I danas je rat protiv nevidljivog koronavirusa, isto nije sve idealno, ali najvažnije je da smo smireni, solidarni, odgovorni i strpljivi i da znamo što hoćemo i kuda idemo. Rekoh zaštitna oprema stiže, što će sada reći oni neki paničari (koji su navikli na idealne uvjete) ili kako ih je ministar Vili Beroš s pravom nazvao 5. kolonom jer  u ovim teškim vremenima dižu paniku?
Znam da je teško svima koji su na prvoj crti u ovom ratu s koronavirusom. Molim sve nas koji smo u rizičnim skupinama i sve one koji mogu biti doma, 🙏POSLUŠAJMO PREPORUKE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE, I 🙏OSTANIMO DOMA…..‼️
U dobroj vjeri

Marijo Drlje, dipl.oec.