Udruga hrvatskih pacijenata – Marijo Drlje, na Konferenciji za medije 5.2.2020.god. dodjeljujemo Zahvalnice za najliječnik i najsestra za 2019.god.

Konferencija za medije održat če se 5.2.2020. u 13:00 sati , Ilica 223 Zagreb

Tratinska 27/1 (poštu slati na Kopernikova 3)

U Zagrebu 24. siječnja 2020.

Poštovani

-Predsjedniku Hrvatskog sabora

-Predsjednici Republike Hrvatske

-Predsjedniku Vlade Republike Hrvatske

-Odbor za zdravstvo i socijalnu politiku

-Ministarstvu zdravstva

-Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje

-Hrvatskoj liječničkoj komori

-Hrvatskom liječničkom zboru

-Hrvatskoj komori medicinskih sestara

– SINDIKATIMA, HUBOL-u, KOHOM-u i drugima
SVIM MEDIJIMA

Pozivamo vas na Konferenciju za medije, koja će se održati u srijedu 5. veljače  2020. u 13. sati u zgradi Crvenog Križa, Ilica 223, Zagreb

Udruga hrvatskih pacijenata na godišnjoj razini  14. put za redom, a povodom svjetskog dana bolesnika 11. veljače , dodjeljuje Zahvalnicu za najsestru-tehničara i najliječnika.

Cilj nam je  potaknuti društvo na  manje pohlepe i sebičnosti nekih lobista tajkunizacije SJZS, a  više solidarnosti, humanosti, plemenitosti i zahvalnosti te istaknuti pojedince (a preko pojedinaca zahvaliti svima u sustavu koji rade odgovorno svoj posao) u solidarnom javnom zdravstvenom sustavu (SJZS) koji rade na dobrobit bolesnika.

Za nas u UHP-a, Čovjek i njegovo zdravlje su najveća vrijednost našeg društva, a solidarni javni zdravstveni sustav, najbolji proizvod u povijesti civilizacije.
Hvala svima onima koji čuvaju SJZS , a na načelu solidarnosti rade na dobrobiti oboljelih.

Zahvalnicu za  najsestru –tehničara i najliječnika za 2019. godinu uručit ćemo 5. veljače 2020. godine na konferenciji za medije u 13. sati u zgradi Crvenog križa, Ilica 223, Zagreb.

Pozivamo  vas da popratite ovaj čin uručivanja Zahvalnice koju u znaku zahvalnosti daruju pacijenti preko Udruge hrvatskih pacijenata.

Poslije dodjele Zahvalnica najliječnik i najsestra-tehničar će biti na raspolaganju medijima.

Molimo vas za razumijevanje što prije konferencije za medije 5.2.2020.  ne možemo  reći imena najsestre-tehničara i najliječnika.

Svima vama želimo obilje zdravlja sa prve crte oboljelih i čestitamo vam svjetski dan bolesnika 11. veljače 2020. godine.

U Zagrebu 5. veljače 2020.

Marijo Drlje,dipl.oec