Udruga hrvatskih pacijenata – Marijo Drlje – naš anđeo čuvar, prim Sandra Kinda Bašić

U znak zahvalnosti  zdravstvenim djelatnicima za sve što rade na dobrobit oboljelih, uveli smo rubriku, “naši anđeli čuvari”

Tratinska 27/1 (poštu slati na Kopernikova 3)

Kada nas male smrtnike stignu nevolje i bolest, tu su naši anđeli čuvari.

prim. Sandra Bašić-Kinda, dr. med., internistica-hematologinja, radi na Klinici za unutarnje bolesti Zavoda za hematologiju KBC-a Rebro.

Poštovani

Kada nas male smrtnike snađu nevolje i bolest, onda nam Bog šalje dobru i humanu prim. dr Sandru Bašić Kindu, Čovjeka i Likara. Iz iskustava mnogih oboljelih, puna empatije, tako velika, a tako skromna i ponizna. Hvala joj za sve dobro sto radi za oboljele.

Udruga hrvatskih pacijenata (UHP) je na prijedlog oboljelih proglasila prim Sandru Bašić Kindu za najliječnicu 2008.god. i dodijelila joj Zahvalnicu

prim. Sandra Bašić Kinda zaista ćini dobro za oboljele,  u javnom prostoru širimo i to dobro kao i svako drugo dobro (a ima dobra) koje danas dožvimo, jer je u ovom vrimenu življenja dobra sve manje.  Nažalost u prvi plan danas u javnom prostoru sve češće izbijaju neki sebični pohlepni pojedinci ili grupe, lobisti tajkunizacije  SJZS i na taj način ruše, naše opće dobro, solidarni javni zdravstveni sustav (SJZS)   Kroz ovu rubriku “naši anđeli čuvari ” želimo kroz humana i nesebična djela ukazivati na svijetle primjere naših zdravstvenih djelatnika u SJZS, jer to po nama vrača nadu i optimizam u naše društvo.

Za prim. Sandru Bašić- Kindu svake godine dobivamo prijedloge oboljelih za najliječnicu i svake godine mogli bi joj dodjeljivat Zahvalnice, ali mi na razini godine dodjeljujemo samo jednu Zahvalnicu  za najliječnicu i najsestru-tehničara i želimo imati granicu u tome i obuhvatiti što više liječnika jer ih ima, humanih i odgovornih.

Od 25.12.2019. godine u znak ZAHVALNOSTI za zdravstvene djelatnike koji rade odgovorno i humano za oboljele, uveli smo novu rubriku”naši anđeli čuvari”
na naslovnici naše stranice, udrugahrvatskihpacijenata.hr i prim. Sandra Bašić-Kinda ima čast biti prva u rubrici ” naši anđeli čuvari .

U dobroj  vjeri.

U Zagrebu 25.12.2019.