Udruga hrvatskih pacijenata – Marijo Drlje, uputili smo dopis ministru zdravstva prof dr sc Milanu Kujundžiću u kojem tražimo punu informaciju i pisana jamstva za sva pomagala koje dobivamo tijekom liječenja.

Po Zakonu o zaštiti prava pacijenata  ( https://zakon.hr/z/255/Zakon-o-za%C5%A1titi-prava-pacijenata ) moramo dobiti punu informaciju o našem liječenju i u pisanom obliku.

Tratinska 27 (poštu slati na Kopernikova 3)

U Zagrebu 9.4.2019.

Poštovane/i

na mnoge vaše upite vezano za razna pomagala i materijale koji se koriste u liječenju još nismo u mogućnosti dati vam odgovor, nažalost i poslije više upita MIZ-a i HZZO-a još nismo dobili detaljan odgovor.

Danas 9.4.2019. godine ponovo smo od ministra zdravstva prof dr sc Milana  Kujundžića  tražili detaljnu i punu informaciju o svim pomagalima i materijalima koje oboljeli dobivaju preko HZZO-a. Tražimo i pisana jamstva za ta pomagala i materijale koja se koriste u liječenju i ugrađuju u tijela oboljelih. Dopis Ministru zdravstva možete pročitati na linku: 08.04.19 Puna informacija o pomagalima preko HZZO-a, traži se

Kada dobijemo odgovor objavit ćemo ga ovdje na našoj stranici.

Kao što vidite nismo vas zaboravili, a ni odustali i nečemo odustati, molimo vas za strpljenje dok nam institucije ne daju odgovor.

Marijo Drlje dipl. oec