Udruga hrvatskih pacijenata – Marijo Drlje, svima onima koji nas javno po raznim profilima pitaju koliko primamo novca za rad u UHP-a, odgovaramo , svi mi u UHP-a u ovih 15 godina radimo potpuno besplatno.

Svi mi u UHP-a radimo potpuno besplatno već 15 godina i pokušavamo pomagati koliko možemo oboljelima.

 

Udruga hrvatskih pacijenata (UHP)
Tratinska 27 (poštu slati na Kopernikova 3)
Zagreb
https://udrugahrvatskihpacijenata.hr/

https://www.facebook.com/udrugahrvatskihpacijenata.hr

 

Poštovane/i

U našem slučaju ne može 10 (ili više) puta ponovljena laž nekih provokatora postati “istina”
 
ISTINA JE, nikada u ovih 15 godina našeg rada u UHP-a ni ja, ni itko iz Udruge hrvatskih pacijenata za svoj humanitarni rad u UHP-a nije naplatio ni lipe!
 
Svi radimo humanitarno tj potpuno besplatno, čak i Savjetnici koji nisu članovi UHP-a ali nam već 15 godina potpuno besplatno pomažu u svoje slobodno vrijeme. HVALA SVIMA..
Pokušavamo pomagati koliko možemo svima koji nam se pisano obrate, ne moraju biti članovi UHP-a. U UHP-a nema ni članarine.
Vi koji sumnjate i ne vjerujete u naš humanitarni rad, evo vam još jedan podatak i svoj privatni mobitel koji je 24 sata dostupan javno i svoj privatni internet koristim za potrebe UHP-a i to plačam iz svog đepa.
Ukoliko i dalje ne vjerujete, slobodno se javite i možete sve to provjeriti negdje u gradu dok popijemo čaj ili kavu. Ukoliko i dalje vi neki budete provocirali, iako je to vaše pravo smatrati ćemo to kao necivilizacijski i bezobraznim …. otvoreni smo za odgovor na svako vaše pisano pitanje (svakako u potpisu moraju biti vaši podaci kako bih vas mogli povratno kontaktirati)
 
ZAŠTO OVO PONOVO PIŠEMO? Ovo se sve jako dobro zna i lijepo sve stoji na našim stranicama: udrugahrvatskihpacijenata.hr
 
Nažalost neki me uporno prozivaju javno po raznim stranicama i profilima i pitaju, tipa koliko uzimam novca preko udruge i takve slične gluposti.
Vrlo rado bih im javno odgovorio na njihovim stranicama ali jednostavno nisu to dopustili, da se s njima može komunicirati na njihovim profilima….evo preostalo mi je, samo još jednom javno odgovorit im na našim stranicama fb.
Jesu li to neki provokatori ili nešto drugo…nije ni važno, stojimo im na raspolaganju za javno komuniciranje ali sa imenom i prezimenom.
Evo ja ću osobno i dalje svim snagama pokušavati pomagati onima koji nam se pisano obrate iako se i sam već neko vrijeme ponovo borim sa opasnom bolešću.
Nema smisla provocirati i skrivati se iza tipkovnica, a oduzimati nam energiju zlobnim insinuacija. Ukoliko ste dobronamjerni javite se imenom i prezimenom, stojim vam na raspolaganju.
Mobitel .0911877654
Živimo u demokraciji i svi možemo birati biti dobri ili loši ljudi, biti solidarni ili pohlepni lobisti tajkunizacije SJZS, a to možda samo zbog osobnog bogaćenja.
Svima vama dobronamjernima i onim drugima (ako ih ima) želimo obilje zdravlja sa prve crte oboljelih.
U dobroj vjeri
S poštovanjem
Marijo Drlje dipl.oec
0