Udruga hrvatskih pacijenata. Marijo Drlje ponavljamo zamolbu ministru Kujundžiću, zaustavite ovrhe zbog 25 kn duga. Pisali smo Vam 27.9.2017. do sada niste ništa učinili po pitanju ovrha.

Otvoreno pismo Ministru Kujundžiću. OVRHE

Udruga hrvatskih pacijenata (UHP)
Tratinska 27 (poštu slati na Kopernikova 3)
Zagreb
U Zagrebu 27.11.2017.

Poštovani gospodine Ministre Kujundžiću po pitanju ovrha pisali smo Vam 27.9.2017. godine (prošlo je već 60 dana)​ dopis je ​u privitku i zamolili  Vas ​da zaustavite ovrhe u SJZS zbog duga glavnice od 25 kn.

Ovrhe dolaze i dalje svaki dan, oboljeli nam se javljaju, a mi u Udruzi hrvatskih pacijenata smo uvjereni da za ovrhe​ nema nikakve potrebe jer je to lako i jednostavno riješiti i to potpuno bez platno.

Ovo je naš prijedlog:

Neka se na Otpusno pismo (koje se u pravilu​ šalje naknadno poštom) na dnu napiše ako postoji dug i u kom ga roku oboljeli mora podmiriti.​

Ovaj prijedlog ako želite istinski služiti  osiromašenom hrvatskom puku je vrlo jednostavno realizirati i ništa ne košta. Zar ne?

Želimo Vas podsjetiti da je Republika Hrvatska druga najsiromašnija zemlja u EU.

Posebno želimo istaknuti da  ZAJEDNIČKO svima koji su nam se javili (na stotine njih….)​ u protekla tri mjeseca je:

– svi kažu  za dug nisu znali, nikada nisu dobili nikakav račun i da ih nitko nikada nije obavijestio da su nešto dužni u SJZS.

Pitamo Vas gospodine Ministre kako će naš osiromašeni ​hrvatski puk nešto platiti ako ne zna da je nešto u SJZS i ​dužan?

​ Kakvoj to mi civilizaciji (strahu i stresu) težimo ili još bolje kakvu to civilizaciju (strah) vi u SJZS želite stvarati?​

U očekivanju pozitivnog odgovora želimo Vam obilje zdravlja sa prve crte oboljelih.

U dobroj vjeri
S poštovanjem                   Marijo Drlje

Ovdje možete pročitati naš dopis od 27.9.2017.   https://udrugahrvatskihpacijenata.hr/2017/10/07/udruga-hrvatskih-pacijenata-marijo-drlje-trazimo-od-ministra-kujundzica-hitno-promjenite-propise-i-zaustavite-ovrhe-zbog-25-kn-duga/

 

0