Udruga hrvatskih pacijenata vam želi sretan Božić i Novu 2017. godinu.

Sretne božićne blagdane te puno sreće i obilje zdravlja u 2017. godini 

Udruga hrvatskih pacijenata (UHP)
Kopernikova 3, Zagreb,
Marijo Drlje, predsjednik, 0911877654

Dragi naši, dragi moji
 Sretne božićne blagdane te puno sreće i obilje zdravlja u 2017. godini  Vama, Vašim obiteljima  i suradnicima želimo mi iz UHP-a sa prve crte oboljelih.
Svima želimo  dostupnost prava  na  kvalitetno liječenje u solidarnom javnom zdravstvenom sustavu (SJZS) na načelu solidarnosti na zlatnom standardu u trenutku boli -potrebe a po odluci savjesnih, stručnih, odgovornih i humanih zdravstvenih djelatnika.
Svima onima kojima je stalo do sestre i brata svoga, po nama trebao bi biti najvažniji cilj,  na načelu solidarnosti u SJZS na zlatnom standardu zaštititi svim građanima  dostojanstvo u bolesti i umiranju.
Molimo vas da svi zajedno ( dignimo svoj glas i suprostavimo se nekim pohlepnim lobistima tajkunizacije općeg dobra SJZS… zbog osobnih bogaćenja…) uložimo dodatne napore i sačuvajmo i ojačajmo opće dobro hrvatskog puka, SJZS koji nema alternativu.
Ako uspijemo ( ako ne uspijemo zaustaviti tajkunizaciju SJZS imat ćemo tugu,trpljenje i patnju siromašnog  hrvatskog  puka cca 3 000 000   kada obole…)   imat ćemo Božić cijelu godinu u svjetlosti i solidarnosti, radosti i miru, ljubavi i nadi, takav vam (nam) Božić i Novu 2017. godinu želimo mi sa prve crte oboljelih.
U dobroj vjeri.
U Zagrebu 20.12.2016.

 

0