UHP-a, pitamo Milanovića, Plenkovića , Petrova i ostale političare kako mislite reformirati, spasiti i ojačati SJZS.

Tražimo program za spas SJZS od svih sudionika na predstojećim izborima

Udruga hrvatskih pacijenata (UHP)
Kopernikova 3, Zagreb
Marijo Drlje, predsjednik, 091 1877654
U Zagrebu 8.7.2016.

Otvoreno pismo  svim sudionicima izbornoga procesa u rujnu 2016. Poštovani gospodine Milanoviću, !
Poštovani gospodine Plenkoviću, !
Poštovani gospodine Petrov!
Poštovani svi sudionici u izbornom procesu!

S obzirom na predstojeće izbore u rujnu 2016.godine, Udruga  hrvatskih pacijenata s nestrpljenjem očekuje na uvid plan (imamo pravo znati) očuvanja i unaprjeđenja solidarnog  javnog zdravstvenog sustava (SJZS) koje namjeravaju provesti Vaše stranke.
U tom Vas smislu molimo javno iznošenje mjera koje ste zamislili, način njihovog ostvarenja kao i stručnjake koji će ih provesti.
Pitamo Vas koji su to Vaši stručnjaci i jesu li to lobisti tajkunizacije općeg dobra SJZS ili su to stručnjaci koji svojim djelima čine sve da spriječe postojeću tajkunizaciju, sačuvaju i ojačaju opće dobro osiromašenog hrvatskog puka SJZS.
 Nadamo se da to nisu (potrošeni) lobisti tajkunizacije.
Sve navedeno molimo kako bi hrvatski pacijenti, ali i ostali građani, znali što ih očekuje ukoliko ukažu povjerenje Vašoj stranci.
Molimo Vas neka prikaz mjera bude jasan, precizan i razumljiv i nama običnim smrtnicima, lišen općih lažnih obećanja i praznih fraza jer ćete samo na taj način uvjeriti hrvatske građane u ozbiljnost i stručnost iznesenih projekata.
Nadamo se uvažavanju naše zamolbe te ozbiljnom i precizno razrađenom planu koji će svojom vrsnoćom i posljedičnom dobrobiti za hrvatsko zdravstvo potaknuti građane na ukazivanje povjerenja upravo Vašoj stranci.
U nadi da je konačno došlo vrijeme da stranke i političari osjete bilo većine (po nama) osiromašenog hrvatskog puka i vrijeme je za služenje hrvatskom puku a ne vladanje (kao i sve protekle godine) sa istim.
Poštovana gospodo danas po našim iskustvima biti  bolestan a nemati novca i veza mnogi su „osuđeni“ na bol, patnju i trpljenje, mi kao društvo moramo to hitno zaustaviti.
Moramo po svaku cijenu sačuvati solidarnost zdravih sa bolesnima i bogatih sa siromašenima u SJZS jer je to jedini način po nama spriječiti bol, patnju i trpljenje većine našeg osiromašenog hrvatskog puka kada se razbole.
Želimo Vam puno uspjeha u služenju osiromašenom hrvatskom puku i obilje zdravlja sa prve crte oboljelih.
U dobroj vjeri za izlazom iz danas po nama loše situacije u SJZS.
Posebna molba svim medijima u traženju od svih sudionika u izbornom procesu, preciznih i jasnih programa  za spas i jačanje SJZS.
S poštovanjem
Marijo Drlje, predsjednik

0