Udruga hrvatskih pacijenata imenovala prim. dr. Sandru Bašić-Kindu u Povjerenstvo za zaštitu i promicanje prava pacijenata MIZ-a

Imenovali smo prim. dr.Sandru Bašič-Kindu u Povjerenstvo za  zaštitu i promicanje prava pacijenata MIZ-a

Udruga hrvatskih pacijenata (UHP)
Kopernikova 3, Zagreb
Marijo Drlje , predsjednik,  0911877654
U Zagrebu 15.4.2016.
                           Republika Hrvatska
                          Ministarstvo zdravlja,                                                                  n/p   ministra, doc.dr.sc Dario Nakić   

Poštovani gospodine Ministre
Zahvaljujemo Vam na dopisu Klasa:500-01/16-03/02, Urbroj:534-07-3-1-1/1-16-03 od 11.04.2016 a u svezi imenovanja člana Udruge hrvatskih pacijenata u Povjerenstvo za zaštitu i promicanje prava pacijenata MIZ-a.
Počašćeni smo što ste nam pružili priliku za imenovanje našeg člana UHP-a u Povjerenstvo za zaštitu i promicanje prava pacijenata MIZ-a.
Čast nam je ispred Udruge hrvatskih pacijenata imenovati prim. dr. Sandru Bašić-Kindu u Povjerenstvo za zaštitu prava pacijenata MIZ-a.
Do sada  prim. dr. Sandra Bašić-Kinda je zaslužila apsolutno povjerenje nas oboljelih i molimo Vas “kopirajte” nam je u tisuće novih liječnika poput prim. dr. Sandre Bašić-Kinda jer izgara u želji za maksimalno pomaganje i liječenje nas oboljelih.
Doktorici Bašić Kinda je najvažniji Čovjek i njegovo zdravlje i treba je pustiti samo neka liječi ljude a ne joj postavljati bilo kakve prepreke na tom putu.
Doktorica nama oboljelima vrača povjerenje u solidarni javni zdravstveni sustav.
Do sada za nas oboljele  dr. Bašić Kinda je Božji dar.
U očekivanju odgovora srdačno Vas pozdravljamo i želimo obilje zdravlja sa prve crte oboljelih.
U dobroj vjeri.
S poštovanjem                                             Marijo Drlje, predsjednik

0