UHP-a moli i traži da se na klinici ORL na Rebru u kupatilima u bolesničkim sobama otklone neugodni mirisi iz odvodnih cijevi

Oboljelima smrdi a onima koji upravljaju izgleda ne smrdi( ili možda zataškavaju propuste)

Udruga hrvatskih pacijenata (UHP)
Kopernikova 3 Zagreb (Gunduličeva 26/3 samo za dežurstva)

 

U Zagrebu 28 lipnja 2013.

Ministarstvo zdravlja

n/p ministra prof. dr. sc. Rajko Ostojić, dr, med.

Poštovani gospodine Ministre,

nedavno sam bio na liječenju u KBC Rebro, na Klinici ORL Zagreb.

Zgrada nova, sobe dvokrevetne, lijepe sa TV, novim krevetima i kupatilom. Djelatnici dosta ljubazni, gotovo da se „poželite“ razboliti.

Kao i uvijek kod nas ima bar jedno ali … To ali je što iz kupatila iz odvodnih cijevi se čuje užasan smrad u svim sobama i to je jako neugodno…svakako dok vam ne stave tampone u nos (onda  ne osjetite smrad ali ga udišete, valjda se na to ne računa!)

Kroz razgovor sa oboljelima (koji su ovdje više puta liječeni) a i nekim zdravstvenim djelatnicima to je tako od kada je zgrada izgrađena!  Kažu mi nemojte nas spominjati…opet strah.

Taj neugodan miris se ne može otkloniti sredstvima za čišćenje, vjerojatno je problem u instalaciji.

Tražimo i molimo Vas u ime oboljelih ali i u ime zdravstvenih djelatnika da se to što hitnije popravi i otkloni. 5.6.2013.god. sam Vas o ovome upoznao iz bolnice!

Sve je novo a smrad iz kupatila udišu oboljeli!

O Bože  imali li ovo još igdje na ovom svijetu?

U nadi da su bolesnici ipak na prvom mjestu ne možemo razumjeti da se to već davno nije popravilo. Jeli i kako je zgrada uopće  tehnički primljena?

S poštovanjem
Predsjednik

Marijo Drlje, dipl. oec.

 

0