Priopćenje za javnost UHP-a u svezi zagrebačkih izbora za gradonačelnika

Nećemo politiku u našu butigu


Udruga hrvatskih pacijenata (UHP)
Kopernikova 3, Zagreb

         Priopćenje za javnost  UHP-a u svezi zagrebačkih izbora za gradonačelnika

Poštovani

počašćeni smo Vašim praćenjem rada UHP-a i svima vama zahvaljujemo na tome i povjerenju koje nam dajete.
Na sastanku UO UHP-a  5.2.2013 godine UO je donio zaključak da se od 1.3.2013. do 20.5.2013. godine smanji i do 95 posto javno nastupanje zbog predizborne kampanje i zagrebačkih izbora.
UHP-a će i dalje normalno djelovati i možete nam se javljati 24 sata dnevno na mob. 099 512 9494 ili poštom na adresu Udruga hrvatskih pacijenata (UHP), Kopernikova 3, Zagreb. Naš rad možete pratiti i na našem blogu UHP ili na portalu najdoktor.com pod linkom UHP.
Do sada nam je više puta bilo prigovarano od nekih kandidata  za gradonačelnika da našim javnim istupima štetimo nekim kandidatima, a da lobiramo za neke druge. Iskreno to nam nije ni na kraj pameti.
Na ovim izborima za zagrebačkog gradonačelnika kandidirao se i Ministar zdravlja i ostao i dalje na funkciji ministra što nama u UHP-a zaista otežava javno djelovanje. Ovo je doista neuobičajna situacija…
UHP-a ni na koji način ne želi na štetiti niti jednom kandidatu i zato se sastao UO UHP-a i donio već iznesen zaključak.
Nas u UHP-a zanima samo opće dobro i solidarni javni zdravstveni sustav (SJZS) dostupan oboljelom u trenutku potrebe po odluci savjesnih humanih i odgovornih liječnika u SJZS.
Hvala vam na razumijevanju.
Svima vama koji pratite naš rad i dajete nam podršku želimo svako dobro i obilje zdravlja.
S poštovanjem
Marijo Drlje, predsjednik
0