Marijo Drlje. Po odabiru Udruge hrvatskih pacijenata odabrani su najsestra i najliječnik za 2012.godinu

 ‘Najsestra’ i ‘najliječnik’ za 2012.godinu.


Udruga hrvatskoh pacijenata(UHP)
Kopernikova 3
Zagreb

‘Najsestra’ i ‘najliječnik’ za 2012.godinu.

Osmu godinu za redom Udruga hrvatskih pacijenata, na prijedlog građana, odabrala je najsestru i najliječnika za 2012.godinu.

Na konferenciji za medije predsjednik Udruge hrvatskih pacijenata Marijo Drlje uručio je Zahvalnicu za najsestru i najliječnika za 2012. godinu.

Riječ je o Dragutinu Ivanoviću, pročelniku Centra za hitnu medicinu KBC-a Rebro i glavnoj medicinskoj sestri Klinike za plućne bolesti Jordanovac Slavi Šepec. Svojim radom, humanošću i osjećajem za bolesnika zavrijedili su ovo priznanje.

To je posao koji ne počinje ujutro u 8 i ne završava u 4 sata sa zatvaranjem kancelarije, posao u kojem zaista trebate imati osjećaje za bolesnika i voljeti ljude, izjavio je doktor Dragutin Ivanović.

Dipl. ms.  Slava Šepec kazala je kako ona osjeća pacijente, njihovu bol, ali i sreću. Ovo uistinu doživljavam kao duboko priznanje kada pacijent ode iz bolnice zadovoljan, dodala je.

Ovom svečanom događaju bio je prisutan  i ministar zdravlja prof. dr. sc. Rajko Ostojić, dr, med. koji je nagrađenima čestitao.

U Zagrebu 7. veljače 2013. godine.

Predsjednik

Marijo Drlje dipl.oec.

0